به نام خدا
جای شما خالی برای پیاده روی مخصوص نیمه ی شعبان عازم عراق شدیم و شب نیمه ی شعبان بعد از سه روز پیاده روی به کربلا رسیدیم... بعد از زیارت اولیه ی حرم همین جور که طرف اسکان راه افتاده بودم یه بنده خدایی یه کاغذ بهم داد که داخلش هم زیارت شب نیمه ی نیمه ی شعبان امام حسین علیه السلام بود و هم متن زیر (البته به عربی!)
بسم الله الرحمن الرحیم
امیرالمومنین علیه السلام: فرج را انتظار بکشید، و از روح خدا (منظور را نمی دانم و دقیقا از لفظ «روح الله» استفاده شده) مأیوس نشوید، که بهترین اعمال نزد خداوند بلند مرتبه انتظار فرج است.
و به راستی که انتظار چیست و چگونه انجام می شود؟
آیا انتظار این است که ما داخل خانه هایمان بنشینیم و در انجام واجبات اهمال کنیم و امر به معروف و نهی از منکر را ترک کنیم؟ هرگز...
انتظار یعنی آمادگی کاملِ کامل و آماده بودن به آماده سازی خود برای یاری رساندن امام زمان علیه السلام در زمان ظهورشان است، تا بتوانیم در آن موقع از کسانی باشیم که توانایی کمک به ایشان و استحقاق حضور در سپاهشان را داشته باشیم.
برای هیمن بر همه ی ما واجب است که در تزکیه ی نفس تلاش کنیم و سعی داشته باشیم که مورد رضایت آن حضرت قرار بگیریم... چه قبل از ظهور و چه بعد از آن. به خصوص آن که می دانیم رهبرمان در زمان ما زندگی می کند، مرافب اعمال ماست، بر گفتههای آگاه است و از اعمال ناشایست ما ناراحت می شود.
همچنین باید بر حسب مسئولیتی که بر دوش ماست مردم را هم متوجه و آنان را از نظر روانی، اخلاقی و اعتقادی برای انتظار امام آماده و به سوی رفتارهای اصلاح گرایانه ی اجتماعی رهنمون کنیم.
پس امتی که اعضایش برای خود و جامعه ی تلاش نکنند به زودی به امتی خائن که اخلاصشان تنزل پیدا می کند و حس مسئولیت پذیری آنها محو می شود و برای اینکه دوباره این ویژگی های درشان به وجود بیاید به زمانهای مضاعف و طولانی نیاز پیدا می کنند...
«إن الله لایغیر ما بقوم حتی یغیروا ما بأنفسهم» الرعد-11
ای کاش می دانستم که چگونه امکان دارد آنهایی که قرار است در روز موعود درسطح بشریت اصلاح انجام دهند، از اصلاح جامعه ی کوچکشان ناتوانند؟!!
برای همین مشارکت فرد و اجتماع برای ایجاد زمینه ی ظهور درست نمی شود، مگر با تلاش سخت که به بالا بردن درجه ی اخلاص و حس مسئولیت پذیری برسد تا امکان حضور نیکان در سطح هدایت جهانی هنگام ظهور فراهم شود.
در ترجمه هنوز تازه کارم و نارسایی متن حتما به همین دلیل است!
و العاقبه للمتقین
برچسب ها : امام حسین علیه السلام ,